divendres, 28 d’agost del 2009

ACABAT EL CURS...

El passat 7 de juny es va celebrar la cloenda de la XXXena Roda d'esbarts Catalònia infantil i juvenil del curs 2008-2009.
Va tenir lloc a Vilanova del Camí, a la comarca d'Anoia, a prop d'Igualada amb una participació de 22 esbarts dels quals 4 no hi van poder ser presents per obligacions adquirides amb anterioritat.
El nostres esbart hi va ser representat per dos grups, el 2, dirigit per Marta Clopés i Eduard Roca i el 4, que porten Ramon Garcia i Esperança Subirana. Les actuacions es van desenvolupar a les instal.lacions del complex cultural Can Papasseit amb la Cobla Sabadell dirigida pel mestre Joan Gómez i Soriano.
Es van interpretar diverses danses prèviament pactades amb els diferents grups participants, i cada esbart, en el seu lloc assenyalat, les ballava o no, segons la seva conveniència.
En acabar la sessió de dansa es va procedir al sorteig d'una bicicleta plegable entre els monitors i directius que eren presents a la manifestació i oh! sorpresa! va sortir un dels números que tenia l'Esbart d'Arenys de Munt.
El bon ambient va continuar a l'hora del dinar: l'Esbart Dansaire de Vilanova del Camí, molt ben recolzat pel seu Ajuntament, va tenir la gentilesa de convidar a paella a tots els participants, dansaires, monitors i directius a la sala polivalent del centre cultural.

Bon estiu a tothom!!!