dilluns, 29 de juny del 2009

L'ESBART SEGUEIX RODANT...

El passat diumenge, 10 de maig, dos dels grups infantils, l'1, el dels més petits de tots, i el 3 van ser presents a la trobada que es va realitzar a Castellterçol. A més del nostre Esbart hi participaven l'Esbart Rosa d'Abril de Castellterçol, l'amfitrió, l'Esbart de Vilanova del Camí i l'Esbart Dansaires de l'Hospitalet, de l'Hospitalet de Llobregat.
Els petits dansaires del grup 1, les monitores del qual són les germanes Fina i Susi Joseph, van interpretar dues danses, Les Pometes i Volta cap aquí, que van tenir un gran èxit entre el públic, molt sorprès de veure un grup tan nombrós de joveníssims dansaires. L'altre grup infantil arenyenc present va ser el grup 3, que van interpretar la Tirotitaina i el Ball de Ballestes de la Plana de Vic amb tota la correcció a que ens tenen acostumants, sota la direcció d'Anna Artigas i Jordi Joseph.
En acabar totes les intervencions dels quatre esbarts presents, es va dansar un senzill ball rodó en comú que va agradar molt a tots els dansaires.
Les actuacions van tenir lloc al Bosquet de Can Sedó, un espai lliure, a peu pla, molt agradable, on els familiars acompanyants dels joves dansaires van poder gaudir d'una acollida molt càlida, amb refresc final per a tothom.

Fins aviat!

CLOENDA DE LA RODA D'ESBARTS A VILANOVA DEL CAMÍ --) 7 de juny 2009