divendres, 25 d’octubre del 2013

BALLADA CENTRENARI


El dissabte 21 de setembre, l'Esbart Dansaire del Centre Moral va oferir una macro-ballada on hi van participar totes les seccions de l'esbart actual (creat l'any 1977), els seus ex-dansaires i els dansaires d'una primera etapa (1963-1969).
L'actuació, composta per tres parts, es va fer a la Plaça de l'Església a les 20h.
A la primera part van actuar els grups infantils (Morisques, Punta-taló, Corrandes i Ball pla) oferint-nos 9 danses: Punxonet, Dansa de Torruella de Montgrí, Ballet de Solsona, Ball de Sant Antoni de St. Feliu de Codines, Ball del Calçó, Ball de Cascavells de Cardona, Ball de Rentadores de l'Alta Conca del Llobregat, el Bedriol i les Jotes Mallorquines.
La segona part,  a càrrec dels membres actuals del Cos de dansa conjuntament amb els Ex-dansaires,  oferint-nos 10 balls: Bolero de Castelló, Ball Pla de Lladurs, Farandola Provençal, Jota de la Ribera, Ball pla de Llavaneres, De Mica en Mica, Ball Pla de Sant Mateu, L'Espunyalet del Berguedà, Galop de Panderetes i la suite El Carlet (Bolero, Seguidilles i Jota). En aquesta part els ex dansaires membres del primer esbart ens van oferir la Quadrilla de Granollers.
La tercera part, el Cos de dansa i ex-dansaires, ens van oferir Les Gitanes de Rubí senceres.