divendres, 25 d’octubre del 2013

ÈXIT DE LA BALLADA DEL CENTRENARI

El dissabte 21 de Setembre un miler de persones van omplir la plaça de l'Església pel gran espectacle del Centrenari: LA BALLADA DE L'ESBART DEL CENTRENARI.
En l'inici de l'acte es fa fer un petit homenatge al primer president del Centre Moral, El Sr. Joan Corrales i Miralles i es va lliurar un guardó commemoratiu als seus descendents, que van agrair el record a la memòria del seu familiar.
Després la presidenta del Centre va presentar l'espectacle destacant el pes específic que ha tingut i té l'Esbart Dansaire dins de l'entitat, havent portat el nom del Centre Moral i Arenys de Munt arreu dels Països Catalans, d'Europa i del món.
L'actuació de l'Esbart dins dels actes del Centrenari no podia més que ser sonada, un espectacle de gran format.
Els petits dansaires dels grups infantils, van ser els encarregats d'obrir l'espectacle amb les danses més tradicionals, després els joves del Cos de Dansa actual i els exdansaires van demostrar el seu art dalt l'escenari amb coreografies que esdevenien espectaculars amb una posada en escena impecable.
Cal destacar també l'actuació de cinc parelles de veterans del primer esbart del Centre, la interpretació conjunta d'una peça amb dansaires dels grups infantils, el Cos de Dansa i exdansaires, així com la coincidència dalt l'escenari de pares i fills ballant la mateixa dansa.
El públic va aplaudir entusiasmat les més de tres hores d'un espectacle emotiu, àgil, vistós i de qualitat.